Contributie

De jaarlijkse contributie bedraagt €120,- per zwemlid. Vanaf seizoen 2021-2022 gaat de betaling van de contributie op een andere manier. De contributie moet halfjaarlijks betaald worden, voor € 60,- per lid. Dat wil zeggen dat de contributie voor het eerste deel van 2021-2022 betaald moet worden op of voor de eerste zwemavond (woensdag 15 september 2021).

De betaling van de contributie kan op twee manieren: door over te maken op de bankrekening van Watervrienden de Flippers, of door contactloos te betalen aan de kassa d.m.v. een pinpas. Er is een mobiel pin-apparaat aangeschaft om deze manier van betaling te kunnen doen. Let op: contant geld wordt dus niet meer geaccepteerd.

Wilt u betalen via bankoverschrijving? Dat kan via:

Bankrekening: NL44ABNA0823157482
Naam: Watervrienden de Flippers
onder vermelding van:  voor- en achternaam van het lid

U bent contributie verschuldigd voor iedere zwemavond, welke door “de Flippers” wordt georganiseerd, ongeacht of hieraan wordt deelgenomen.

Dit betekent, dat, indien een week niet is gezwommen, er wel contributie betaald dient te worden. 

Indien een nieuw lid start, worden de zwemlessen tot de volgende half-seizoen betaling berekent met een bedrag van € 3,00 per zwemles.

Indien een lid wil stoppen, voor het eind van het seizoen vindt er geen restitutie van de vooruit betaalde contributie plaats. Immers, de kinderen blijven lid tot zij diploma hebben gezwommen en zullen na het diplomazwemmen stoppen met zwemles. Diplomazwemmen vindt dan ook plaats in eind januari en aan het eind van het zwemseizoen.

De kosten bedragen:

Omschrijving Bedrag
Inschrijfgeld (eenmalig) € 5,00
Jeugd t/m 19 jaar € 120,- per jaar
Volwassenen € 120,- per jaar
Diplomakosten € 5,00