Aankomst

Uw kind dient tijdig aanwezig te zijn in het sportcomplex de Vliegende Vaart.
Na binnenkomst in de Vliegende Vaart, kan het mapje met lidmaatschapskaart en contributie worden afgegeven aan de kassamedewerkster. Zij zit aan de balie achter de hoge rand vlak bij de trap aan de rechterkant. Het mapje kan in het daarvoor bestemde bakje worden gedaan wat bij de kassamedewerkster op de balie staat.

Tien minuten voor aanvang van de les mogen u en uw kind richting kleedkamer. U wordt binnengelaten via de tourniquette (rechts na de draaideuren van de ingang) door iemand van de Watervienden. Het is de bedoeling dat moeders met hun dochters dit doen in de grote dames kleedruimte. Dit is de derde kleedkamer links, net na de 1-persoons kleedhokjes. Vaders worden verzocht met hun zoon/dochter dit te doen in de grote heren kleedruimte. Dit is de vierde kleedkamer aan de linkerkant. Kinderen die zelfstandig kunnen omkleden, kleden zich om of in de grote kleedruimte (jongens in de heren kleedruimte en meisjes in de dames kleedruimte) of in de kleine 1-persoons kleedhokjes.

Indien u of uw kind gebruik maakt van de 1-persoons kleedhokjes, moet de kleding worden opgeborgen in de kluisjes. Om de kluisjes te kunnen gebruiken moet er een 50 cent munt worden gebruikt. Na gebruik krijgt u de munt weer terug.

Indien uw kind lang haar heeft, is het beter om het haar in een elastiekje te doen. Uw kind heeft anders last van haren in het gezicht tijdens de zwemles.