Welkom!

Laatste update: 13 maart 2020

Welkom!
Wij wensen jullie allemaal een spetterend 2020!

Het seizoen 2019-2020 is al enige tijd begonnen. Het is de bedoeling dat we op 22 januari 2020 gaan afzwemmen voor diploma A, B en C. De kinderen die daar voor aan het oefenen zijn, zwemmen elke zwemles nu met kleding om goed voorbereid te zijn voor de onderdelen met kleding. Ook is het de bedoeling dat in het voorjaar van 2020 u de voortgang van uw kind digitaal kunt volgen.

 Nieuws
  • Let op! Vanwege het Covid-19 (corona) virus worden er deze maand (maart 2020) geen zwemlessen meer gegeven! U ontvangt hierover nog verdere informatie. Wanneer er weer wordt gestart met de lessen wordt later bekend gemaakt. Bedankt voor uw begrip! 
  • De zwemkalender is nu up-to-date.
  • Bestuurssamenstelling gewijzigd: vacature algemeen bestuurslid (vrijwilligersfunctie)
    Met ingang van dit zwemseizoen is de samenstelling van het bestuur gewijzigd.Er is een nieuwe voorzitter, Anita Klopmeijer, en een nieuwe secretaris, Sylvia Rijksen. Beiden waren al lid van het bestuur maar hebben nu andere functies geaccepteerd. Door het (onverwachtse) vertrek van een van de algemene bestuursleden is er een bestuursfunctie vacant. Het zou dan gaan om een algemeen bestuurslid die lid gaat uitmaken van een bestuur. Wilt u enige uren per maand uw inzet en enthousiasme delen met de overige leden van ons bestuur? Of weet u iemand die wel interesse heeft in een vrijwilligersfunctie? Wij horen het graag! U kunt dit doorgeven aan de dame bij de kassa, of ons e-mailen!
  • Vrijwilligerswerk
    Ook zijn we nog op zoek naar meer vrijwilligers aan het bad! Natuurlijk zoeken wij graag mensen die zwemles kunnen geven, maar overige vrijwilligers zijn ook zeer welkom. Neemt u contact met ons op, dan kunnen wij kijken waar u onze vereniging ook bij kunt helpen.

Welkom op de website van Watervrienden “De Flippers”!

Wij zijn een vereniging bestaande uit vrijwilligers, die zowel kinderen als volwassenen zwemles geven. Dit gebeurt op woensdagavond in het zwembad ‘De Vliegende Vaart’ te Terneuzen.
Wij leren de kinderen alles wat nodig is voor het behalen van de zwemdiploma’s Nationale Raad Zwemveiligheid.

Wij willen u ook graag als vrijwilliger verwelkomen. Met of zonder ervaring in het zwemonderwijs. Zie de pagina Vrijwilligers gezocht !

Wanneer u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan onder andere via ons e-mail adres.
U bent van harte welkom!